Nyhetsflöde

I tiderna av en pandemi

En automatisk dispenser för tvål, gel eller foam utrustad med en 21.5” digitalskärm. Ett mycket effektivt sätt att erbjuda anställda, kunder och gäster tjänsten att desinfektera händerna och dessutom för dig i samma ögonblick leverera valfritt budskap i form av viktig information, reklamkampanjer eller produktnyheter.

Belysning till passfotografering

I samarbete med AQ Enclosure System AB och Speed Identity levererar LB-Lux en belysningslösning till deras passfotograferings möbel. Dessa är unikt framtagna efter amerikanska och europeiska regler för passfotografering.

Fortsatt samarbete med Burger King

Ideoconcept ritar och designar Burger King i norden och samordnar logistik av belysning, golv och uteserveringar. Efter sju år så levererar vi fortfarande allmänljuset till Burger King. Under åren har Burger King bytt till olika koncept och vi följer deras utveckling och levererar efter nya önskemål. Vi levererar idag linjärbelysning och downlights i restaurangen samt ledpaneler till köket.

ICA satsar på ljushimmel

Kundanpassade himmelpaneler som vi tagit fram i samarbete med LTG-Display till ICA. Alltid fint väder på ICA fruktavdelning så att säga. Varje skärm är 1,2x1,8m och himmeln är ca 20m² i totala ytan men kan byggas både större eller mindre. Enkel montering och andra motiv finns att tillgå! Vi på LB-Lux of Sweden älskar kundanpassade projekt och ta fram produkter som är unika och anpassade för kunden och deras produkter eller projekt! Vi tar hand om er ide från CAD, design, prototyper, certifieringar till rullande volymer. Finns på ICA Kallhäll, ICA Nära Söderbärke, ICA Nära Floby (monteras i mitten av okober)

Några vi jobbar med

Till toppen