Ljus i kontorsmiljö

Allmänljus

För att skapa ett jämnt och fint allmänljus på ett kontor så är paneler en av våra favoriter. Med bra ljusspridning, lågt bländvärde, enkel installation, prisvärda och egenskapen att passa sömlöst i ett undertak är klara fördelar som är svåra att slå. Vi har såklart tillgång till all typ av allmänljus utöver paneler.

Miljöljus & design

Snygga och passande armaturer med rätt ljus för att ytterligare förstärka känslan, miljön och inredningen är ett viktigt inslag i det moderna kontoret. Vare sig stilen gäller industriell, nutida, klassisk eller någon annan mellan dessa rader så kan vi sannolikt ta fram det till er och ert projekt.

Accentljus

Med accentljus så skapas det mer liv och variation i miljön på kontoret. Spotlights som fångar upp dekorationer på väggar, tak eller växter runtom på kontoret. Linjärt ljus som släpar längs med väggar, tak eller golv tillgängligt i alla färger och temperaturer tänkbara. Möjligheterna är så gott som oändliga.

Anpassat

Här vill vi lyfta fram vikten av rätt ljus på rätt plats lite extra. T.ex. ljus som motverkar trötthet i mötesrummet, avslappnande ljus i loungedelen, avgränsat och personligt ljus i kontorslandskapet, flexibelt ljus i telefonbåset o.s.v. Situationerna är många och behöver därmed anpassas för ökad trevnad, produktivitet och hälsa.

Hur tänker vi runt kontorsbelysning?

Belysningen på ett kontor idag är inte vad det var förr, långa rader med lysrör och en skrivbordslampa. Idag är vi medvetna på en helt ny nivå gällande ljusstyrka, färgtemperatur och känslan vi vill lyfta fram. Ljusstyrka och färgtemperatur är det lätt att sätta siffror på och vilka situationer som kräver vad. Känslan är något helt annat som kräver erfarenhet. Vi har den erfarenheten. För att skapa produktivitet och välbefinnande på ett flexibelt, toppmodernt och besparande sätt. Som dessutom känns naturligt och trivsamt.

Några vi jobbar med

Till toppen