Ny produktkatalog Skyltar

Skyltar med snäppram, canvas eller akryl

Ny produktkatalog Skyltar
I katalogen kan man hitta olika lösningar på skyltar för butikskommunikation och andra användningsområden.

Inte bara snygg belysning, utan även RÄTT.

Bjursås snickeri byter till LB-Lux

Inte bara snygg belysning, utan även RÄTT.
Bjursås snickeri byter ut ledbelysning som inte tog fram rätt färg på brödet i bröddiskarna på ICA och andra större mathandlare. Med för hög värmeutveckling torkade även brödet för fort. Vi tog fram RÄTT ledstrip för användningsområdet. Rätt färgtemperatur och färgåtergivning för produkten, samt tillräckligt stark för att lysa upp produkterna på ett bra sätt utan onödig värmeutveckling. Monterade i en smidig aluminiumprofl som är magnetförsedd för snabbare installation.

Belysning till passfotografering

Belysning till passfotografering
I samarbete med AQ Enclosure System AB och Speed Identity levererar LB-Lux en belysningslösning till deras passfotograferings möbel. Dessa är unikt framtagna efter amerikanska och europeiska regler för passfotografering.

Fortsatt samarbete med Burger King

Fortsatt samarbete med Burger King
Ideoconcept ritar och designar Burger King i norden och samordnar logistik av belysning, golv och uteserveringar. Efter sju år så levererar vi fortfarande allmänljuset till Burger King. Under åren har Burger King bytt till olika koncept och vi följer deras utveckling och levererar efter nya önskemål. Vi levererar idag linjärbelysning och downlights i restaurangen samt ledpaneler till köket.

ICA SATSAR PÅ LJUSHIMMEL

Frukt och grön avdelningar för upplyftande ljus

ICA SATSAR PÅ LJUSHIMMEL

Kundanpassade himmelpaneler som vi tagit fram i samarbete med LTG-Display till ICA. Alltid fint väder på ICA fruktavdelning så att säga. Varje skärm är 1,2x1,8m och himmeln är ca 20m² i totala ytan men kan byggas både större eller mindre. Enkel montering och andra motiv finns att tillgå!  

Vi på LB-Lux of Sweden älskar kundanpassade projekt och ta fram produkter som är unika och anpassade för kunden och deras produkter eller projekt! Vi tar hand om er ide från CAD, design, prototyper, certifieringar till rullande volymer.

Finns på ICA Kallhäll, ICA Nära Söderbärke, ICA Nära Floby (monteras i mitten av okober)

 

Se fler bilder på hur man kan använda våra fina paneler.

Belysning till läkemedelsställ

Belysning till läkemedelsställ
Kundanpassat lösning där samtliga detaljer är tillverkade efter kunden Frepart´s specifikationer. Skyltarna har snäppramar för att enkelt kunna byta budskap. Lättplacerade läkemedelsställ som erbjuder en god exponering som dessutom kan kompletteras med tillbehör som belysta produkthyllor, ljusskyltar och led-displayer. Detta samtidigt som designen reducerar möjligheten till snatteri och stölder.

Belyst skylt med rörelsesensor.

tänds när man närmar sig.

Belyst skylt med rörelsesensor.

LB-Lux tog fram en helt ny produkt efter LTG Displays önskemål. En skylt för budskap som lämpar sig i butiksgång.
För att väcka uppmärksamhet till budskapet så har den en rörelsesensor som gör att skylten tänds då kunder närmar sig.
Budskapet byts enkel vid kampanjbyten.

Kontakta LTG Display för pris: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon +46 (0) 8 712 56 30 + knappval 1

Konceptnyhet

Vi hjälper till med produktval och support i era projekt.

Konceptnyhet
Har ni svårt att hitta belysning till ert projekt? Vi bidrar med ideér och förslag! Det kan vara allt från butiksinredning till Industrianpassade lösningar. Vårt koncept bygger på ett stort kontaktnät inom LED-belysning som ger oss stora möjligheter att bidra med stor kunskap inom LED. Vi jobbar direkt mot tillverkare och kan då även styra så vi får fram färdiga kundspecifika lösningar.

Skyltar med belysning

Snyggare designer

Skyltar med belysning

Vi använder koncept där materialet är minimalt för att minska kostnaderna. Dessutom blir designen snyggare.

3D underlag till kund

Så här kan det se när man gör det fint

3D underlag till kund
Belysning i er produkt eller för att visa er produkt? Vi tar fram kundspecifika lösningar. Vi ritar och hjälper våra kunder att välja rätt typ av belysning för exempelvis, butiker, restauranger och offentliga byggnader. Till kunder som behöver belysning i sina egna koncept, har vi en rejäl produktportfölj till hands.