Vår produktion ligger i Kungsbacka Sverige, vilket innebär att vi snabbt kan svara upp till kund.

Vi hjälper även till att finna lösningar.

IMG 6383 Bbe7df18f6812696710d5dc7359fb225
Kablagetillverkning Vi tillverkar kablage utifrån kundens önskemål. Vi kan tillverka enskilda prototypkablage samt stora serievolymer. Med effektiv maskinpark och kunnig personal kan vi tillverka kablage i flera olika utföranden. Vid specialkablage har vi en mängd olika handverktyg för olika terminaler. Omarbete Behöver ni byta en kontakt eller kanske saknas det något? Vi hjälper er att rätta till det på kort tid. Lödning Vi utför alla typer av handlödningsarbeten. Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer information eller ring oss gärna 0300-10720
Belysning

Belysning

Belysning i er produkt eller för att visa er produkt? Vi tar fram kundspecifika lösningar. Vi ritar och hjälper våra kunder att välja rätt typ av belysning för exempelvis, butiker, restauranger och offentliga byggnader. Till kunder som behöver belysning i sina egna koncept, har vi en rejäl produktportfölj till hands.

Läs mer

LED-Display

LED-Display

Med unik styrning och helt nytt koncept för uppbyggnad är vår displayteknik kostnadseffektiv, driftsäker och enormt anpassningsbar.

Läs mer

Kablage

Kablage

Vi tillverkar kablage utifrån kundens önskemål. Vi kan tillverka enskilda prototypkablage samt stora serievolymer. Med effektiv maskinpark och kunnig personal kan vi tillverka kablage i flera olika utföranden. Vid specialkablage har vi en mängd olika handverktyg för olika terminaler.

Läs mer