LIGEO11 6a43ea347938cfb2f263a23d93c7b12a
LIGEO12 07e4625f53e43f1b053cd269f238c3ab
LIGEO2 60433f4e7df3705711ab37a35430e18f
LIGEO3 C23fae864c726e79ecf9dfc99efa5bdd
LIGEO
LIGEO

LIGEO

Benämning

LIGEO

Det nya ljus systemet LIGEO SL erbjuder er oändliga möjligheter att installera LED-Ljus. Med sitt unika sammansättningssystem kombinerar LIGEO Structure Light tillfärlitlighet och enkelt montage med designfrihet, i ett väl utformatljussystem. LIGEO SL`s system består av LED-rör och sammansättningsnav som monteras snabbt i ett par enkla moment.

 

LIGEO SL kortar ner installationstiden radikalt genom att varje nav fungerar som strömkälla till nästkommande LED-rör. Genom möjligheten att rikta LED-rören 360g och luta det i 180g utifrån varje nav, finns det oändliga möjligheter att skapa såväl två- som tredimensionella designer. Endast en strömkälla behövs för att ge hela systemet ström. Systemet drivs av 48VDC- Naven är fästpunkter och kan antingen hänga fritt eller fästas på önskad plats med endast en skruv. Raka mönster eller formade designer är möjliga precis som allt därimellan. Designern kan skapa konstruktioner som är raka, tre-dimensionella eller som går runt ett hörn - formbara till alla slags rum eller tilfällen både inom- och uthomhus (IP44). Upp till åta LED-rör kan kopplas ihop i varje nav och vinklas individuellt åt alla håll. Varej LED-rör har anslutningspunkter i båda ändar vilket gör att man kan konstruera mönster efter sitt eget designkoncept.

LIGEO

Det nya ljus systemet LIGEO SL erbjuder er oändliga möjligheter att installera LED-ljus. Med sitt unika sammansättningssystem kombinerar LIGEO Structure Light tillförlitlighet och enkelt montage med designfrihet, i ett väl utformat ljussystem. LIGEO SL’s system består av LED-rör och sammansättningsnav som monteras snabbt i ett par enkla moment.

LIGEO SL kortar ner installationstiden radikalt genom att varje nav fungerar som strömkälla till nästkommande LED-rör. Genom möjligheten att rikta LED-röret i 360° och luta det i 180° utifrån varje nav, finns det oändliga möjligheter att skapa såväl två- som tredimensionella designer. Endast en strömkälla behövs för att ge hela systemet ström. Systemet drivs av 48v. Naven är fästpunkter och kan antingen hänga fritt eller fästas på önskad plats med endast en skruv. Raka mönster eller formade designer är möjliga precis som allt därimellan. Designern kan skapa konstruktioner som är raka, tre-dimensionella eller som går runt ett hörn - formbara till alla slags rum eller tillfälle både inom- och utomhus (IP44). Upp till åtta LED-rör kan kopplas ihop i varje nav och vinklas individuellt åt alla håll. Varje LED-rör har anslutningspunkter i båda ändar vilket gör att man kan konstruera mönster efter sitt eget designkoncept.

Ladda ner datablad

Download

För utskrift

Print
Belysning

Belysning

Belysning i er produkt eller för att visa er produkt? Vi tar fram kundspecifika lösningar. Vi ritar och hjälper våra kunder att välja rätt typ av belysning för exempelvis, butiker, restauranger och offentliga byggnader. Till kunder som behöver belysning i sina egna koncept, har vi en rejäl produktportfölj till hands.

Läs mer

LED-Display

LED-Display

Med unik styrning och helt nytt koncept för uppbyggnad är vår displayteknik kostnadseffektiv, driftsäker och enormt anpassningsbar.

Läs mer