Box Build2 A76a0623c0238cb31902ed6c337b44cb

Ihopsättning färdig produkt / Box build

Benämning

Box-build är en sammansatt slutprodukt avsedd för leverans till vår kunds lager eller direkt till er slutkund. En styrka är att erbjuda såväl kablage -tillverkning inom ramen för vår verksamhet vilket är effektivt  både prismässigt som ledtidsmässigt. Box-build innefattar moment som kretskort- och kablage - med tillhörande tester, slutmonering, trimning, funktionstest, packning och leverans men kan naturligtvis anppassas efter var kunds särskilda behov.

För utskrift

Print
Belysning

Belysning

Belysning i er produkt eller för att visa er produkt? Vi tar fram kundspecifika lösningar. Vi ritar och hjälper våra kunder att välja rätt typ av belysning för exempelvis, butiker, restauranger och offentliga byggnader. Till kunder som behöver belysning i sina egna koncept, har vi en rejäl produktportfölj till hands.

Läs mer

LED-Display

LED-Display

Med unik styrning och helt nytt koncept för uppbyggnad är vår displayteknik kostnadseffektiv, driftsäker och enormt anpassningsbar.

Läs mer

Kablage

Kablage

Vi tillverkar kablage utifrån kundens önskemål. Vi kan tillverka enskilda prototypkablage samt stora serievolymer. Med effektiv maskinpark och kunnig personal kan vi tillverka kablage i flera olika utföranden. Vid specialkablage har vi en mängd olika handverktyg för olika terminaler.

Läs mer