Ledbutiken Svenskabio6
Vi har tagit fram LED-belysning samt avancerad DMX styrning till samtliga salonger
på BIOSTADEN i Nyköping Svenska Bio.
Ledbutiken Svenskabio1    Ledbutiken Svenskabio7
|

Styrsystemet bygger på en controller enhet som skickar ut 48V DC till LED-drivern som går att få i olika konstanströms utförande som är det bästa sättet att spänningsmata LED. Det som gör hela systemet avancerat är att på den övre delen av 48V DC spänningen ligger själva styrsignalen DMX. Genom detta behövs bara två kablar ut till LED-spoten istället för 5-7st kablar som man normaltsätt har vid denna typ av styrning. Installationen blir billigare med tanke på att bara två kablar skall dras ut till taket samt då det är lågvolt så blir installationen säker att utföra.

 

Vi kan med denna styrning även dimra ner LED-spoten till 0% som man idag har problem med. Detta genom att vi kan programmera

PWM kurvan så den inte blir som trappsteg när man närmar sig 0%. Utöver detta så kan vi även kontrollera toningstiden vid nerdimring samt uppdimring och i detta fall kör vi på 10sek från 0-100%.
 
Mer information om denna styrning kan ni se i följande produktblad.
 
Controller 4d6ed7de801a5a8b156c49f445ee3686 
 
Till denna styrning DMX har vi valt att ta fram en egen konstantströms downlight LED-spot under vårt varumärke LB-Lux.
 
 Test Katalog Page 19 Image 0004
 
För mer info se produktblad
 
Utöver denna belysning samt styrning så kommer LB-Lux RGB LED-tejp att monteras på salongernas biodukar där man med hjälp av en RGB controller skicka ut olika färger så det blir en färgram runt om bioduken.
 
 
 
Utöver produktframtagning så har vi även utfört ljusplanering för samtliga salonger.