Retail

När kunden kliver in i din butik så ska övergången från utsidan till insidan skapa ett så stort intryck som möjligt. Inte i fråga om mycket rymd utan i upplevelse. Som ett inträde till en ny värld, din teaterscen där du är regissören och kunderna är dina skådespelare.

Intrycket ska få kunden i fråga att känna sig speciell, unik och prioriterad. Ljus och inredning är nästintill hela kakan av en sådan teatrisk upplevelse där ljus står för en väldigt stor och flexibel del. Än bättre är när ljus är integrerad direkt in i inredning och butiksställ där det tjänar som både accent och funktionsljus. Ett uppdrag som vi har tagit oss an här på LB-LuX, är att omplacera en del av det ljus som traditionellt sitter i taket ner på produktnivå där det gör mycket mer nytta i fråga om att bokstavligt talat belysa, lyfta fram och presentera produkter på ett ej tidigare skådat sätt.

Detta har vi t.ex förverkligat i vårt konceptbutiksställ, där vår egenutvecklade LumiEdge ligger i framkant. Du vill skapa ett så kraftigt intryck på kunden att denne tar sig tid och energi för att fota och dela sin känsla och upplevelse på likväl sociala medier som mun till mun. Vi hjälper dig att uppnå detta.